GFT - SoVo

27.10.2022

GFT - SoVo 3-0 (2-0)

SoVo joutui taipumaan neljänteen perättäiseen tappioon Espoon Opinmäessä. Tasainen ottelu kääntyi lopulta GFT:n taisteluvoittoon. Kultaiset onnistuivat kahdessa erikoistilanteessa täydellisesti ja avausmaalikin tuli upean kuvion päätteeksi. SoVo esitti kauden parasta joukkuepeliä, mutta yllättäen maalinteko oli tänään tehotonta. Yksi iso tekijä tässä oli ottelun ylivoimainen tähti GFT:n maalivahti Antti Koivumäki. Hänen lukuisten pelastusten ansiosta pisteet jäivät Espooseen. SoVon toisen jakson myllytys ei tuottanut tulosta edes avopaikoista. GFT:lla oli ainoastaan kolme laukausta kohti maalia toisella puoliskolla, mutta Koivumäen johtama puolustus oli rautaa.

SoVon positiiviset esiintymiset: Mustafa näytti maalissa parastaan ja Antti sekä Pyry Korhonen voittivat useita kovia kaksintaisteluita.

Se joukkue joka pystyy jättämään SoVon nollille tarvitsee huippumaalivahtipelin. Tänään jälleen kerran se nähtiin Koivumäeltä, joka nollasi tyystin meidän maalitykit. Tappiosta huolimatta tämä oli hyvä peli meiltä. Uskon edelleen tämän jengin pärjäävän ja tästä noustaan vielä voittojen tielle. Manageri Ihalainen.