Hanad Mohamed

21.9.2022

Hanad Mohamed 21v täydentää uusien nuorten pelaajien joukkoa SoVossa tulevalla liigakaudella. Handu pelasi viime kaudella EBK:ssa 2 divaria ja oli nostamassa joukkuetta futsal ykköseen. Hänen siirtonsa Somerolle tapahtui nopealla aikataululla. Manageri Ihalaisen pääkaupunkiseudun verkosto vihjasi taitavasta pelurista, joka oli erottunut ylitse muiden EBK - GFT harjoitusottelussa. 

Hanad sai nopeasti tilaisuuden näytille, kun moni runkopelaaja puuttui Akaa - SoVo treenipelistä viime lauantaina. Nuori taituri pääsi ottelussa toisella jaksolla vauhtiin ja paukutti heti hattutempun! Hän on ulottuva ja teknisesti erittäin taitava pelaaja. Hanad omaa myös hyvän laukauksen ja tuo pivot pelaamiseen leveyttä SoVossa. Taktinen pelaaminen kun kehittyy kauden mittaa, niin hänellä on hyvät mahdollisuudet nousta runkopelaajaksi SoVon taitavassa ryhmässä.

Poikkeuksellinen lahjakkuus on nyt meillä käsissä. Saadaan nuori kaveri vielä sisään joukkueen pelikirjaan, niin kaikki on mahdollista Hanadin kohdalla jo ensimmäisellä liigakaudella. Manageri Ihalainen