Jatkosopimukset

18.4.2021

SoVo Futsal tiedottaa ensimmäiset sopimukset kaudelle 2021 - 2022. Hienoja otteita koko kauden esittänyt maalivahtikolmikko: Nevzat Mustafa, Niko Rikkilä ja Joel Salonen nähdään Somerolla myös ensi kaudella.

Espoolainen Nevzat "Nevi" Mustafa siirtyi kauden alussa EBk:sta Somerolle ja tämä oli hänen ensimmäinen liigakautensa. Lähes vuoden poissaolo pelikentiltä polvivamman vuoksi, haittasi aluksi hänen harjoitteluaan alkukaudesta. Kuntoon tultua Nevi kehittyi uskomattoman nopeasti liigatasoiseksi maalivahdiksi. Lievä loukkaantuminen ja esikoisen syntymä pitivät hänet helmikuun ajan sivussa tositoimista. Palattuaan pelikentille Nevi saavutti heti pelaajien luottamuksen joukkueessa. Toivotaan että Nevi pystyy jatkamaan terveenä, sillä hänestä on tulossa tällä vauhdilla liigan ehdoton TOP5 maalivahti. 

Niko Rikkilä aloitti komannen kauden liigajoukkueen mukana. Hän on kehittynyt kahtena vuotena huikeasti Marko Laaksosen opissa. Niko joutui heti kovaan paikkaan kauden alussa SoVon ykkösmaalivahtina. Nuori molari hoiti hommat todella tyylikkäästi ja voittokaasti. Korona kuitenkin sotki armeijan lomakuviot totaalisesti ja hänellä oli mahdollisuus treenata ainoastaan yhden viikon ajan viiden viikon aikana. Nikon armeija päättyy kesäkuussa ja hän pääsee aloittamaan ensi kauden hyvistä lähtökohdista. 

Joel "Jokke" Salonen tuli Loimaalta U17v joukkueesta ensin treeniryhmään mukaan, mutta hänen hyvät esitykset takasivat paikan liigajoukkueessa. Jokke omaa hyvän teknisen torjuntatyylin ja ennakkoluuloton asenne vie hänet vielä pitkälle. Hän selvityi kunnialla, kun joutui kovaan paikkaan liigadepyytissä Kemiä ja Akaata vastaan. Nuorten maajoukkueryhmään kuuluvasta nuoresta maalivahdista on kasvamassa kovaa vauhtia liigajoukkueen ykkösvahti.

Hienosti on esiintynyt koko maalivahtikolmikko kauden aikana.Täytyy kuitenkin muistaa lähtökohdat, että kaikille tämä oli ensimmäinen liigakausi. SoVon pelityylisessä joukkueessa maalivahdin rooli on todella tärkeä ja se on tämän kolmikon ansiosta turvattu myös ensi kaudelle. Meillä on nyt kolme loistavaa maalivahtia, joilla kaikilla on rahkeita kehittyä vieläkin paremmaksi. SoVon kova maalivahtiperinne jatkuu ja siitä ex-maalivahtina olen enemmän kuin tyytyväinen manageri Jarkko Ihalainen.

Ensi viikolla julkaistaan lisää jatkosopimuksia.