Kady - SoVo Futsal

14.11.2022

Kady - SoVo 6-2 (2-1)

Sunnuntaina tarjoiltiin isänpäivän viihdettä Jyväskylässä vauhdikkaan futsal-liiga ottelun merkeissä. Kotijoukkue Kady kairasi lopulta pisteet ja oli varsinkin jaksojen lopussa terävämpi. SoVosta liigan parrasvaloihin tullut Italo Bob rankaisi ex-joukkuettaan neljällä maalilla ja oli maalivahti Savolaisen ohella pelin ratkaisupelaajat. Kadyn brassitriosta, myös Jailson onnistui maalinteossa. Yksi maali livahti SoVon oman pelaajan kautta. SoVon puolustuspelaaminen oli tiivistä ja pitivät Kadyn hyökkäyspelaamisen ahtaalla. Tiukassa ottelussa SoVollakin oli omat mahdollisuudet kääntää pelin kulkua. Avausjaksolla Savolainen torppasi kolme läpiajoa, mutta Gezim Vocan vapaapotkun edessä hänkin oli voimaton. Toisella jaksolla SoVo tuli vielä maalin päähän ajassa 37.00 Valmir Seferin osumalla, mutta lopun riskinotto kostautui parilla helpolla maalilla. SoVo parantaa peli peliltä otteitaan ja pelaajat alkavat pääsemään omalle tasolle. 

Nevzat Mustafan otteet olivat koko viikonlopun loistavia ja Vilho Ståhsltröm näytti taidoillaan olevan liigan parhaita nuoria pelaajia. Blend Doroci sekä Oskari Hietanen täydensivät SoVon nuorisokaartin onnistumisia.

Ottelu oli Kadyn mestarivalmentaja Vasko Vujovicin jäähyväispeli. Suomi futsalin paras valmentaja siirtyy Latvian maajoukkueen tehtäviin ja aika näyttää nähdäänkö hänet vielä futsal-liigassa?

Tilastot:

Gezim Voca 1+0

Valmir Seferi 1+0

Arber Istrefi 0+1

Paras pelaaja:

Valmir Seferi

Varoitukset:

Valmir Seferi

Rinor Karaca




Pallotaiturit Italo Kady ja Vilho Ståhlström SoVo

Kuva Raija Saukko