Kausi 2023 - 2024

31.5.2024

SoVon 12. Futsal-liiga kausi 2023 - 2024 oli lopulta erittäin onnistunut. Kovien maalitykkien Arber Istrefin sekä Gezim Vocan puuttuminen asetti joukkueen valmennuksen uuden haasteen eteen. Kaiken lisäksi Pyry-Ville Korhosen puuttuminen lisäsi kokeneiden pelaajien poistumista. Nuoret kovat lupaukset Blend Doroci ja Joona Helmen valitettavat loukkaantumiset kavensivat vielä entisestään joukkuetta.

Valdrin Seferi sai kuitenkin joukkueen runkopelaajat kovaan liekkiin ja Antti Korhonen, Valmir Seferi, Rinor Karaca, Guri Qerimi sekä Muslim Markhiyev pelasivat parhaat kautensa liigassa. Mergim Bushi täytti upealla maalimäärällä roolinsa ja Vilho Ståhltström oli armeijan jälkeen liigan ehdotonta nuorten pelaajien eliittiä.

SoVo jatkoi myös perinteitään ja suuri joukko pelaajia tekivät liigadebytit: Adonis Sfishta, Joona Helmi, Sebastien Galuzska, Markku Aaltonen, Alltin Plana ja Luukas Kuisma

Taktinen pelaaminen parani kauden aikana ja SoVo pelasi joukkueena liigahistoriansa parhaan kauden kokonaisuutena. Puolustuspään pelaaminen kehittyi hurjasti sekä mv-kaksikko Nevzat Mustafa ja Niko Rikkilä olivat hyvänä tukena puolustukselle.

Pudotuspelit alkoivat hurmoksella ja Maxit lyötiin maanrakoon. Akaa oli liian vahva kotikentällä, mutta Someron ottelusta jäi paljon hampaankoloon. Pronssiottelu hävittiin niukasti, mutta taistellen. Näin kunniakas neljäs sija, kun asiantuntijat epäilivät jopa pudotuspelipaikkaa ennen kautta!

Uusi kausi starttaa kesäkuussa pikku hiljaa manageri Ihalaisen vetämänä ja SoVo linja pitää. Kasvatamme liigatasolle pelaajia joka kausi ja annetaan muiden ostella "valmiita" pelaajia. SoVo teki jälleen jotain oikein, kun pelaajat kiinnostavat muitakin liigaseuroja. Nyt ollaan jälleen vuosi valmiimpia ja mielenkiintoinen nippu on tulossa kaudelle 2024 - 2025. Vamos SoVo manageri Ihalainen.