Mergim Bushi

30.8.2023

Mergim Bushi palaa tutulle kotiparketille Someron monarille. Bushi tuli Arber Istrefin perässä SoVon riveihin ensi kertaa v.2015. Hän ehti iskemään SoVon paidassa huikeat 103 liigamaalia , ennen siirtymistään viime kaudella Tornion Palloveikkoihin. Lopulta tie vei keväällä vielä GFT:n riveihen Esposeen. Bushi tehtaili 19 maalia viime kauden joukkueissaan. Hänen uransa futsal-liigassa alkoi ESC Tammisaarella, missä syntyi 32 täysosumaa. SoVo sai näin takaisin riveihinsä 154 maalin tehonyrkin.

Gimin mieli veti lopulta takaisin tuttujen pelikavereiden luokse. Hän on aina viihtynyt hyvin Somerolla ja neuvottelut päätyivät lopulta vaivattomasti sopimukseen. Hän tuo kaivattua liigakokemusta ja maalintekovoimaa joukkueeseen. Gimi on myös loistava pukukoppipelaaja ja suurella SoVo sydämmellä tulee ottamaan tärkeän vastuunkantajan roolin kentällä.

Gimin paluu "kotiin" oli tärkeä palanen joukkueen rakentamisen kannalta. Hän on nyt kokeinen liigapelaaja meidän jengissä, kun Arbe on loukkaantumisen takia sivussa. Hänelle on luvassa paljon vastuuta ja uskon Gimin vastaavaan huutoon. Menoa sekä meininkiä Gimin seurassa on aina ollut ja on hienoa että yhteinen taival jatkuu jälleen hänen kanssaan. Manageri Ihalainen.