Muslim Markhiyev

2.1.2023

Muslim "Musu" Markhiyev 22v on tehnyt loppukauden sopimuksen SoVon liigamiehistöön. Todellisesta jalkapalloperheestä oleva Markhiyev pelasi juniorina Pietarsaaren FF Jarossa. Perheen muuttaessa Espooseen Musu edusti mm. Fc Viikinkejä, PK-35 ja Kiffeniä. Hänen pikkuveli Adam on ollut tuttu näky juniorimaajoukkueissa ja pelaa tällä hetkellä Latviassa ammatikseen. Isä Umar on toiminut Jaron sekä SJK:n valmennusryhmissä.

Muslim on pelannut futsalia Fc Fortunassa ja ollut nostamassa joukkuetta Helsingin futsal-kakkoseen. Tällä kaudella Musu ehti pelata kuusi ottelua Fortunassa ja oli joukkueen tehokkain 8 maalilla sekä 7 syöttöpisteellä. Teknisesti taitava, pitkäraajainen ja hyvän laukauksen omaava Markhiyev täydentää erinomaisesti SoVon miehistöä. Hänen esitykset harjoituksissa vakuuttivat valmennuksen ja halu pelata Futsal-liigassa johtivat lopulta sopimukseen.

Markhiyevin on ollut minun kiinnostuksen kohde jo aikaisemminkin, mutta silloin hän vielä halusi panostaa futiksen pelaamiseen. Harjoituksissa hän näytti omaavansa potentiaalia nousta kovaksi "luuksi" liigassa ja kun miehistö kaipasi täydennystä sopimus syntyi lopulta nopeasti. Pari viikkoa vielä treeniä ja Kady pelissä Somerolla päästetään Musu irti. Manageri Ihalainen.