Nevzat ja Besart Mustafa

14.8.2023

Mustafan veljekset Nevzat sekä Besart jatkavat kovia maalivahti perinteitä SoVossa. Hämäkki-veljekset muodostavat Niko Rikkilän kanssa laadukkaan veskarikolmikon tulevalle liigakaudelle.

Nevzat Mustafa 31v liigadebyytti nähtiin Somerolla kaudella 2020 - 2021 ja nopeasti hän otti paikkansa futsal-liigassa. Erittäin hyvänä reaktiotorjujana tunnettu Nevi on saanut hiottua tekniikkaa kausi kaudelta paremmaksi. Hän omaa myös kovan laukauksen ja kun vielä jalalla pelaamiseen saadaan varmuutta on Nevillä paikka top5 maalivahtien joukossa liigassa. Rentona kaverina joukkueessa tunnettu Nevi omaa "Aku Ankka" kellon ja hänen kuntosalitaustansa on jo legenda pukukopissa. Rävähtävän nopea maalinsuulla ja cool kentän laidalla!

Besart Mustafa 24v on tunnettu taidostaan jalkapallokentiltä. Nyt hän on ottanut tuntumaa futsalin puolelta viime kaudella muutaman ottelun verran. Besillä on erittäin tärkeä rooli täydentää maalivahtiosastoa. Hän ei pysty täysillä panostamaan kahteen lajiin, mutta pyrkii ottamaan futsalia entistä enemmän mukaan ohjelmaansa. Toivotaan että tulevaisuudessa futsal veisi mukanaan, sillä Besillä on hyvät ominaisuudet futsalinkin puolella. Todella urheilullinen ja monipuolinen huippumaalivahti.

Menestyvän futsaljoukkueen tärkein lenkki on hyvä maalivahtipeli ja nyt sillä osaltolla SoVolla on kaikki kunnossa. Nevillä on jo tarpeeksi liigakokemusta, mutta edelleen hänellä on mahdollisuus kehittyä vielä paremmaksi veskariksi. Besart on tulevaisuuden kultakimpale, mutta nyt vielä futiskentät velvottavat. Kun hän alkaa panostaa futsaliin niin saadaan uusi tähti liigakentille!! Manageri Ihalainen