Otteluraportti Fc Kemi - SoVo

25.2.2024

Fc Kemi - SoVo 5-1 (4-0)

Fc Kemi aloitti ottelun kovalla sykkeellä ja SoVo oli täysin purjeessa ensimmäiset minuutit. Niko Rikkilä teki kaiken voitavan SoVo maalilla, mutta parivaljakko Enderson Suarez ja Soufiane Borite olivat jäätävän kovia. Kaksikko teki tuhojaan Tuukka Pikkaraisen tukemana. Neljä upeasti rakennettua maalia ja ottelu oli taputeltu 16 minuutin jälkeen. SoVo sai muutaman hyvän vastaiskun luotua jakson aikana, mutta Rennan Cabral hoiti ne varmuudella. Toisella jaksolla ottelun syke laski ja SoVokin pääsi paremmin peliin mukaan. Kumpikin joukkue alkoi kierrättämään pelaajia ja Sovostakin kentälle nähtiin pitkän tauon jälkeen Nevzat Mustafa maalinsuulla. Hyvin Nevi tutun tonttinsa hoitikin ja oli voimaton Maicon Tauanin 5-0 osumassa. Nollille SoVoa ei sentään jätetty, kun Valmir Seferin upea veto tasoitti toisen jakson numeroiksi 1-1. Lopulta ansaittu ja selvä kotivoitto Fc Kemille laadukkaan esityksen jälkeen.

Tiedettiin kyllä tarkkaan ennen peliä mitä Kemi hakee, mutta ei pystytty silti puolustamaan heidän taitureitaan. Oli kyllä jäätävän kova startti heiltä matsiin, näin pahasti ei olla vielä oltu purjeessa tällä kaudella kertakaan. Ei saatu parasta tekemistä joukkueesta tänään esille ja olisi vaatinut 110% onnistumisen kaikilta Kemin horjuttamiseen. Manageri Ihalainen.