Otteluraportti GFT - SoVo

4.12.2023

GFT - SoVo vm 2-3, ja 2-2 , 2-2 (1-1)

Kahden tutun joukkueen kohtaamiset ovat olleet vuosien varrella aina kiihkeitä sekä tapahtumarikkaita. Sunnuntain Espoon derby Opinmäessä jäi tällä kertaa valitettavasti aika laimeaksi. Kotijoukkue GFT pystyi nykytasollaan roikkumaan pelissä mukana loppuun asti, kun SoVon lukuisat maalintekotilanteet tuottivat ainoastaan yhden pelitilannemaalin. Avausjaksolla GFT pystyi vielä hyvin haastamaan SoVon ja muutaman hyvän maalipaikan jälkeen Albinot Bekaj onnistui viemään isännät 1-0 johtoon. SoVon hukatessa kymmenkunta ylivoimahyökkäystä ja vähintään saman verran maalintekotilanteita niin vihdoin aivan jakson lopussa Mergim Bushi pääsi tasoittamaan 6rp. taukotilanteeksi 1-1. Toisella jaksolla SoVo kehitteli jälleen lukuisia ylivoimahyökkäyksiä ja jopa useat 3 vastaan 1 tilanteet onnistuttiin tuhrimaan. Kotijoukkue GFT oli täysin jyrän alla ja saa kiittää paljon mv Klonaris Antoniosta. Kesken SoVo myllytyksen Eetu Kauria pääsi rokottamaan vanhaa joukkuettaan kaukolaukauksella ja tulostaululla 2-1 numerot. Lopulta SoVokin onnistui tasoittamaan Bushin toisella osumalla, johon koko pelin sitkeästi maalia hakenut Rinor Karaca teki oivan esityön. Lopun kovasta painostuksesta GFT maalilla ei jäänyt käteen kuin muutamat tolpat sekä Antonioksen lukuisat huipputorjunnat.

Jatkoajalla GFT haki hetken aikaa ylivoimalla lisäosumia, mutta ei onnistunut maalinteossa. SoVollekin aukesi muutama hyvä tontti, mutta pallo ei löytänyt kulkuväylää GFT maaliin. Voittomaalikilpailussa SoVon kovapotkuinen kolmikko Bushi, Adonis Sfishta ja Antti Korhonen takasivat riittävät maalit sekä Niko Rikkilä maalissa hoiti loput kahden pisteen voiton eteen.

Täytyy ihmetellä miten SoVo ei syttynyt Espoossa?? Puuttui tunnetta sekä räminää kentältä, mitä yleensä on yli äyräiden GFT vastaan. Menettiin yksi piste, mikä olisi pitänyt tuolla määrällä maalintekotilanteita ottaa ehdottomasti kotiin. Tänään saatiin kauden tähän asti eniten ylivoimahyökkäyksiä sekä loistavia maalipaikkoja ja saldona yksi pelitilannemaali!! GFT veska oli loistava, mutta silti taululle olisi pitänyt olla lähemmäs 10 maalia. Jotain positiivista sentään oli hyvin hoidettu puolustuspelaaminen sekä voittomaalikilpailu mv Rikkilän johdolla. Ei tarvitse miettiä mitä vedetään tämä viikko treeneissä..manageri Ihalainen.