Otteluraportti Mad Max - SoVo

24.3.2024

Mad Max - SoVo 8-0 (1-0)

Runkosarjan päätöspeli Apialla Max luolassa päättyi lopulta kotijoukkueen murskavoittoon. Tasaisen avausjakson jälkeen kotijoukkue iski SoVon kanveesiin toisella jaksolla. Varsinainen pyörremyrsky nähtiin SoVo maalilla, kun Max takoi neljä maalia kuudessa minuutissa. Ottelu oli vielä 2-0 numeroissa ennen tätä tykistä, mutta lopulta 6-0 tulostaululla ja peli oli taputeltu. Loppu pelailun aikana Maxit iskivät vielä kahdesti antautunutta SoVo vastaan. Lopputuloksena tylyt 8-0 numerot ja täysin ansaittu voitto kotijoukkueelle.

SoVo oli vielä hyvin pelinpäällä avausjakson mukana, mutta maalinteko tuotti jälleen harmillisen paljon tuskaa. Puolustuspeli toimi erinomaisesti avausjakson, ainoastaan pieni virhe ajassa 19.37 maksoi avausmaalin Maxeille. Pelisuunnitelman mukaisesti osa pelaajista otettiin toisella jaksolla vaihtoon. Yllättävän paljon tämä tuotti joukkueelle vaikeuksia, varsinkin puolustuspelaamisessa. Vastaavasti myös Maxit säästivät jonkun verran pelaajia niin tämän taakse ei voida paeta luokatonta loppu 15 minuuttista. SoVon parhaana palkittiin pirteästi taistellut Vilho Ståhlström ja mainiosti Joona Helmikin suoritui pitkän tauon jälkeen palattuaan liigakentille.

Muiden otteluiden tulosten myötä SoVon runkosarjan sijoitus kuudes 34 pisteellä. Vertailuna viime kaudella seitsemäs 29 pisteellä. Puolivälierä vastustajaksi päätyi lopulta juuri Mad Max, joka tämän ottelun myötä lähtee suurena ennakkosuosikkina ottelusarjaan.

Harmittavasti meidän peli hajosi totaalisesti viimeisen vartin aikana. Valitettavasti liian paljon näkyi tiettyjen pelaajien puuttuminen kentältä. Toisaalta osa pelaajista saivat tärkeitä minuutteja alle pudotuspelejä varten. Maxit pistivät meidät maanrakoon ja Apian käytävillä juhlittiin jo välieräpaikkaa kun lopulliset sijoitukset selvisivät. Katsotaan mitä pääsiäistaikoja saadaan Somerolla aikaiseksi ja koitetaan laittaa kampoihin suursuosikkia vastaan. Ensi perjantaina on aika lyödä ALL IN pöytään! Manageri Ihalainen

Ottelun tähdet: Vilho Ståhlström SoVo Jussi Nummela Mad Max