Otteluraportti Riemu - SoVo

16.10.2023

Riemu - SoVo 8-3 (3-2)

SoVon viikonlopun vierailu Jyväskylässä päättyi sunnuntaina murheellisesti. Kova höyry päällä koko pelin viilettänyt kotijoukkue Riemu iski aneemisesti esintyneen SoVon parketinrakoon 8-3 lukemin. Avausjaksolla SoVo vielä roikkui pelissä mukana, kun ajoittain heräsi pelamaan omalla tasollaan. Riemu kuitenkin rokotti aina seuraavan maalin, kun SoVo oli tullut maalin päähän. Lopullinen ratkaisu nähtiin toisen jakson puolessa välissä, kun Riemu niittasi kolmessa minuutissa neljä maalia. Pari komeaa osumaa 10m vapaapotkusta, kun turhautunut Sovo otti "kiitettävät" yhdeksän virhettä jakson aikana.

SoVon ryhmästä puhtaat paperit viikonlopusta ottivat Antti Korhonen ja Joona Helmi. Antti pelasi omalla hyvällä tasollaan koko viikonlopun ja Joona näytti nyt viikonloppuna viimeistään kuuluvansa liigatasolle. Muun joukkueen esitys oli sunnuntain ottelussa "hävettävän huono" manageri Ihalaisen sanoin.