Otteluraportti SoVo - Akaa Futsal

6.11.2021

SoVo - Akaa 0-5 (0-3)

Vanhat kiistakumppanit jo divariajoilta tarjoilivat jälleen hyvää ja laadukasta futsalviihdettä. SoVo - Akaa peleistä ei puutu koskaan dramatiikkaa tai kiihkeitä tilanteita. Tänään pääosissa oli vieraiden maajoukkuevahti Kasper Kangas. Kangas oli aivan uskomattomalla pelipäällä ja nollasi SoVon kovat maalitykit. Nollapelin pelaaminen Somerolla, missä vastassa on Istrefi, Voca, A.Korhonen, Bushi on futsal-liigassa aivan uskomaton suoritus.

Ottelu oli vauhdikas ja välillä kentällä nähtiin erittäin kiihkeitäkin otteita. Mitään ylilyöntejä pelissä ei kuitenkaan nähty ja tuomarikaksikko sai pidettyä hyvin ottelun paketissa. Akaa oli terävämpi erikoistilanteissa avausjaksolla ja viimeisteli niistä kahdesti avausjaksolla. Toinen livahti omista ja toisen tykitti hyvää kautta pelaava Aleksi Pirttijoki. Kolmas maali oli Iiro Vanhan käsialaa, SoVon pelaajan pallonmenytyksen johdosta. SoVon saldona avausjaksolla viisi tolppalaukasta ja tilastojen mukaan neljä Kangaksen "gameseaveriä".

Toisella jaksolla SoVo painoi kuin höyryjuna tilanteita kohti Akaan päätyä, mutta Kangas oli maagisen ohittamaton. Hyvällä maalivahdilla on usein ansaittu onnikin mukana niinkuin tänään. Kotijoukkue pystyi luomaan kyllä tarvittavan määrän hyviä maalintekopaikkoja ottelun voittamiseen, mutta sisään palloa ei saatu. SoVo "tähtien" turhautuminen lopussa avasi tilanteita, myös vieraille. Illan teeman mukaisesti Akaa rankaisi niistä armotta Pirttijoen toisella osumalla ja Rautiaisen maalilla. Näin ansaittu voitto hyvän esityksen jälkeen Akaa Futsalille.

Omista tyhmistä virheistä maksettiin kova hinta avausjaksolla. Tilastojen mukaan kaksitoista hyvää luotua maalintekopaikkaa ja kahdeksan tolppalaukausta. Näillä tilastoilla taulussa pitäisi komeilla 8 - 10 maalia, niin Kangaksen suoritus oli aivan käsittämätön. Vähän meiltä katosi joukkuepelaaminen ja peli meni turhan tukkoiseksi. Turhautuminen nousi selvästi pintaan kun yleensä näistä paikoista verkot heiluu. Ei meillä mitään syytä ole huolestua, sillä hyvin oltiin pelissä mukana. Ainoastaan Kangaksen huippupeli vei meiltä mahkut taisteluun pisteiteistä. Manageri/valmentaja Ihalainen.


Tilastot:

Paras pelaaja:

Antti Korhonen

Varoitukset:

Gezim Voca

Valmir Seferi oli SoVon parhaita kauden avausottelussa futsal-liigassa

Ohittamon muuri tänään Kasper Kangas Akaa Futsal