Otteluraportti SoVo Futsal - Fc Kemi

30.10.2021

SoVo - Fc Kemi 3-4 (0-1)

Monarilla nähtiin jännittävä ja kiihkeä Futsal-liiga ottelu. Fc Kemin ulkomaalaisvahvistukset pitivät avausjaksolla SoVon tiukilla, mutta mv Nevzat Mustafan johtama puolustus kesti hyvin yhtä nukahdusta lukuunottamatta. Jakson ainokaisen viimeisteli vieraiden Boris Cizimar, joka oli unohtunut aivan yksin maalinedustalle kulmapotkutilanteessa. Voimalla oli myös omat paikkansa, mutta Tornike Bukia vieraiden maalilla hoiti takuuvarmasti lähentelyt.

Toisella jaksolla alkoi myös puolustuksista löytymään aukkoja kummassakin kenttäpäädyssä. Ensin kaksikko Rinor Karaqa ja Mergim Bushi taituroivat hyvän kuvion päätteeksi Voiman tasoihin. Tasainen ja välillä erittäin kuumaksikin käynyt peli pysyi 1-1 numeroissa aina 32 minuutille asti. Kemi siirtyi uudestaan johtoon, kun Tuukka Pikkaraisen onnekas hipaisu muutti pallon suuntaa maaliin asti. SoVo ei lannistunut vaan ottelun ehdoton tähti Antti Korhonen rakensi Karaqalle maalipaikan, joka toisella yrittämällä tasoitti ottelun. Monari alkoi viimeistään lämmetä, kun Gezim Voca tarjoili Arber Istrefille namupaikan joka viimeisteli takuuvarmasti SoVon ensi kertaa johtoon ajassa 34.22. Draama jatkui minuutin päästä, Enderson Suarezin upean yksilösuorituksen jälkeen oltiin jälleen 3-3 tasanumeroissa. SoVon virhetili oli täyttynyt ja Pikkarainen pääsi kympiltä yrittämään, mutta Mustafa torjui vedon. Minuutti ennen loppua nähtiin lopullinen  ratkaisu, kun Henry Gutierrez sohi pallon maaliin. Voittomaalista jäi paljon jossiteltavaa SoVo puolustuksen osalta, sekä tuomarin ratkaisusta.

Hyvin pistettiin kampoihin, kun ottaa huomioon lähtötilanteet tähänkin otteluun. Kolme omaa tyhmää mokaa, maksoi pisteet tässä pelissä. Silti olen tyytyväinen joukkueen taistelutahtoon ja puolustuspelaamiseen. Päästään ensi viikko toivottavasti "terveenä" laittamaan kuviot kuntoon ja tullaan entistä vahvempana Akaata vastaan lauantaina monarille. Manageri/valmentaja Ihalainen.