Otteluraportti SoVo - Kady

28.1.2024

SoVo - Kady 4-3 (1-3)

Monarilla nähtiin lopulta erittäin tapahtumarikas ja draaman täyteinen futsal-liiga kamppailu. Kapealla ja nuorella ryhmällä Somerolle saapunut Kady, piti kotijoukkuetta pinteessä aina viimeisille sekunneille asti.

Avausjaksolla nähtiin jo miten Kady pelasi taktisesti viisaasti sekä käytti erikoistilanteita mainiosti hyväkseen. Kady vastasikin ottelun avausmaalista Bene Flipun komean yksilösuorituksen ansiosta. Sovon useat maalintekoyritykset kilpistyivät aivan viime hetkillä avaukseen vaihdetun Niila-Ville Laitisen koppeihin. Virkaveli Niko Rikkilä Sovo päädyssä oli yhtä tulessa ja hänen nousunsa ansiosta Mergim Bushi vihdoin tasoitti ottelun. Jakson loppupuolella kotijoukkueelle tuli musta puoliminuuttinen ja Kady iski peräti kahdesti. Tulituksen aloitti kulmasta futsal-ikoni Mikko Kytölä ja Filpun vasurin pommin jälkeen 1-3 numeroista koppeihin.

SoVon takaa-ajo alkoi toisella jaksolla haparoiden ja pallot karkailivat turhankin helposti. Voiman suoraviivaisempi pelaaminen alkoi vihdoin tuottaa tulosta ja kahdella salamamaalilla ottelu oli hetkessä 3-3. Vilho Ståhsltröm ja Antti Korhosen tahtomaalit maalinedustalta 20 sekunnin välein herättivät kotikatsomonkin. Kady näytti taistelutahtonsa ja piti hyvin puolustaen SoVon yritykset kurissa taidolla ja tuurillakin. SoVo oli lähellä itse hukata pisteet, kun antoi turhilla virheillä vieraille 10m vapaapotkun loppuhetkillä. Maajoukkue hyökkääjä Eric Sylla vs Niko Rikkilä ja loistavan ottelun pelannut Rikkilä piti loppuun asti Syllan nollilla. Iso torjunta ja 100% voittoprosentti jatkuu Nikolla. Jännittävässä pelissä pitää olla kunnon draamaa ja sitähän taikuri Mergim Bushi tarjoili kotiyleisölle. Terävästi sekä vaarallisesti koko ottelun esiintynyt Gimi paukutti unelmavedon yläkulmaan ja SoVolle 4-3 voittomaali ajassa 39.54!

Vaikea peli tuli lopulta ja taas nähtiin, että futsal-liigassa pisteitä ei saa helposti. Kady pelasi taktisesti hyvän ottelun ja sen nuorukaiset ovat kehittyneet hyviksi pelureiksi. Suoraviivaisuutta huudeltiin puoliajalla ja onneksi sitä tuli lopulta kolmen pisteen arvoisesti. Niko pelasi jälleen loistavan ottelun ja piti meitä pystyssä pahoissa paikoissa. Gimi oli jälleen jäätävän kova hyökkäyspäässä ja näyttävä ratkaisumaali sai Vamoksen soimaa. Parin viikon tauko peleistä nyt edessä, kun maju lähtee Kiinaan harjoittelemaan maalintekoa. Me päästään hyvin hiomaan kuvioita lisää, kun ratkaisuvoimaa löytyy ihan omasta takaa. Manageri Ihalainen.