Otteluraportti SoVo - Mad Max

29.3.2024

SoVo - Mad Max 5-0 (1-0)

Täpötäyteen ahdatussa monarilla koettiin sitä vanhaa kunnon futsal-tunnelmaa mitä saatiin aikoinaan nauttia SoVo Futsalin kotipeleissä. Voima palkitsi kannattajansa ja pisti tasapainoisella suorituksella Mad Maxit 5-0 numeroin nippuun. Tärkeä avausvoitto puolivälieräsarjassa saavutettu ja nollaamalla kaupan päälle koiralauman. Kova suoritus viime pelin 8-0 tappion jälkeen ja vastassa oli sentään kauden koometta joukkue Futsal-liigassa.

Helpolla voitto ei tullut, vaan ottelun ensimmäiset 16 minuuttia kulkivat vahvasti vieraiden merkeissä. SoVon erinomainen joukkuepelaaminen sekä taktisesti hyvin toiminut puolustuspelaaminen oli kuitenkin liian suuri muuri Maxeille. Toinen ohittamaton este vieraille oli vasta neljännen pelinsä vuoden 2024 puolella pelannut SoVo vahti Nevzat Mustafa. Kolhujaan paikannutta Neviä tuurannut jykevä Niko Rikkiläkin piti huolen maalista yhtä hyvin ja kovat nollapelisuoritukset heti pudotuspeleissä.

Ilman maaleja pelejä ei voiteta, minkä sai vieraiden palkittu hyökkäyskalusto tänään todeta. SoVon taiturit näyttivät sen sijaan tänään parhaita ominaisuuksiaan. Antti Korhosen hurja vasuri 1-0 maalissa, joka oli ehkä kauden kovin vaparimaali. Mergim Bushin loistelias riisto ja taiturimainen viimeistely 2-0 osumassa. Vilho Ståhsltrömin maalijyvä löytynyt jälleen ja nuori salolaistähti sai nauttia Rinor Karacan huikeista tarjoiluista. Kaksikko iski kahdesti 3-0 sekä 5-0 maalit ja hurmasi monarin yleisön. Muslim Markhiyev kruunasi hyvän pelinsä niittaamalla tyhjiin 4-0 numerot. Voitto oli kuitenkin lopulta koko joukkueen tiivin ja yhtenäisen peliesityksen ansiosta. SoVo riisui lopulta Max aseista ja piti heidän kuuluisan yv-pelaamisen nollilla loppuun asti. 

Sarja on katkolla sunnuntaina Valkeakoskella ja siellä tulee vastaan varmasti hurjasti taisteleva Mad Max. SoVon on jälleen onnistuttava kauden parhaimpaansa, että pystyy taistelemaan voitosta. Kotijoukkue on suosikki kotikentällä ja pakkovoiton edessä pistää varmasti kaikki peliin Apialla. SoVolle altavastaajan rooli sopii hyvin ja luvassa on varmasti huikea näytelmä.

Näytimme koko porukan voimin, millaiseen peliin me parhaimmillamme pystymme. Tämä oli tärkeä voitto, mutta vasta ensimmäinen matkalla välieriin. Toinen tarvitaan vielä ja taistelu jatkuu sunnuntaina Valkeakoskella. Valmentaja Valdrin Seferi.

Tilastot:

Vilho Ståhlström 2+0

Mergim Bushi 1+1

Rinor Karaca 0+2

Muslim Markhiyev 1+0

Antti Korhonen 1+0

Paras pelaaja:

Muslim Markhiyev

Varoitukset:

Valmir Seferi 

Antti Korhonen

Valdrin Seferi


Ottelun tähdet: Jan Holm Mad Max Muslim Markhiyev SoVo Atso Rikkilä Lainvoima.com