Otteluraportti SoVo - Topv

28.10.2023

SoVo - Topv 7-2 (3-1)

Pelin avauskymppi oli vielä tasaista vääntöä ja SoVon peli hieman takkuili yhdessä monarin tulostaulun kanssa. Topv käytti hyväkseen kotijoukkueen harhailut ja karkasi vieraiden parhaana palkitun Aleksi Gullsten osumalla 0-1 johtoon. Vähitellen kotijoukkue alkoi saada rytmissä kiinni ja tuli Rinor Karacan hienolla yksilösuorituksella tasoihin. Muutama minuutti kelloon lisää ja Muslim Markhiyevin loistokas esityö vapautti Vilho Ståhlströmin 2-1 johtomaaliin. Avausjakson lopulla vielä Valmir Seferi näytti henkilökohtaista taitoa ja tykitti hirveän pommin maalinkattoon. Koppeihin 3-1 numeroissa ja täysin ansaitusti SoVolle.

Toisella jaksolla kotijoukkue painoi kaasun pohjaan ja etelän viima puri reilussa neljässä minuutissa neljä maalia. Energinen sekä tehokas duo Ståhlström ja Mergim Bushi namuttelivat pari osumaa. Blend Doroci palasi futsal-kentille ja odotetusti heti maalin merkeissä. Rinor Karaca täydensi iltansa toisella maalilla, mikä oli akrobatiaa parhaimillaan. Ottelu oli 7-1 lukemissa ajassa 26.57 ja ilman vieraiden maaliin vaihdettua Tatu Tallavaaraa olisi loppunumerot olleet toisella kymmenellä. SoVo pääsi toisella jaksolla pyörittämään koko rosteria ja Altin Pllana sekä Adonis Sfishta suorittavat onnistuneen liigadebyytin. Yksin maalikin sentään nähtiin vikalla kympillä, kun Topv:n Henri Seppälän komea laukaus upposi SoVo maaliin. Syttöpiste erinomaisella nuorelle veskarille Tallavaaralle. Lopulta selvä ja hallittu voitto kotijoukkueelle energisen esityksen jälkeen.

Tänään kaikki loksahti paikoilleen, kuin managerin päiväunissa. Vilho sekä Blend toivat sitä kaivattua nopeutta ja maalintekovoimaa. Antti Korhonen ja Vallu Seferi johtivat puolustusta päälikön tavoin. Gimi sekä Rinor olivat liekeissä hyökkäyspäässä. Päästiin peluttamaan kaikkia kenttäpelaajia, mikä oli tarkoituskin. Vielä löytyy kehitettävää pelissä, mutta kuuluisa karavaani kulkee oikeita polkuja nyt. Manageri Ihalainen.