Pyry ja Antti Korhonen

9.7.2023

Pyry-Ville ja Antti Korhonen on toinen kovan luokan veljeskaksikko, jotka jatkavat Sovossa tulevalla liigakaudella.

Leppävaaran taiturit kävivät ensi kerran hakemassa liigatuntumaa 2019 -2020, silloin Pyrylle kaksi ottelua ja Antille yksi ottelu SoVo paidassa. Seuraavat kolme liigakautta ovat veljeskaksikko kuuluneet joukkueen runkopelaajiin.

Pyry-Ville Korhonen 63 liigaottelua ja niissä 11 tehtyä maalia. Pyry on futsalkenttien todellinen "Rambo", sillä hän antaa aina kaikkensa peliin ja on joukkueen ehdoton hengenluoja. Hän luo loistavaa positiivistä asennetta ja auttaa nuoria pelaajia kehittymään futsalin parissa. Monarin katsomon suosikkipelaaja, joka peliesityksillään sekä kommenteillaan saa aina raikuvat suosionosoitukset. Näillä suorituksilla Pyry on kapteenistossa ja on kiistaton pukukopin päällikkö!

Antti Korhonen 65 liigaottelua ja niissä 33 tehtyä maalia. Antti on liigan tyylikkäimpiä pohjapelaajia ja hänen kuuluisa vasurinsa tunnetaan Kemissä asti. Erittäin urheilullinen ja fyysinen pelaaja, jonka pelitaso riittää maajoukkuetasolle asti. Antilta löytyy paljon potentiaalia myös hyökkäyspelaamiseen ja häneltä voidaan odottaa entistä enemmän tehoja tulevalla kaudella. Antilla on tärkeä rooli joukkueessa, koska hän pystyy pelamaan monella pelipaikalla ja hyvä fyysinen kunto antaa mahdollisuudet isoille minuuteille otteluissa. 

Mahtava juttu kun Pyry sekä Antti ovat viihtyneet Sovossa ja haluavat panostaa futsaliin entistä enemmän. Aikoinaan kun sain veljekset houkuteltua EBK:sta, oli minulla ajatuksena muutaman vuoden jälkeen rakentaan heidän kauttaa uutta sukupolvea SoVolle. Nyt on Korhosten ja Seferien aika nostaa meidät uudelle tasolle sekä ajaa uusia nuoria tähtiä futsalkentille Sovossa. Näiden kavereiden ympärille on hyvä rakentaa uutta ja entistä energisempää SoVo Futsalia. Manageri Ihalainen.