Rinor Karaca ja Joonas Reijonen

28.8.2023

SoVo Futsal vahvistuu kahdella uudella sopimuspelaajalla Rinor Karaca sekä Joonas Reijonen.

Rinor Karaca 24v nähtiin ensi kertaa SoVon paidassa kaudella 2021-2022 (23 ottelua ja 8 maalia). Viime kaudella Karaca (16 ottelua ja 6 maalia) joutui henkilökohtaisten syiden takia olemaan paljon sivussa alkuvuodesta. Salamannopea ja taitava laituri pääse nyt paljon paremmista lähtökohdista tulevalle futsalkaudelle. Rinor osoitti jo ensimmäisellä liigakaudella omaavansa potentiaalia kasvaa SoVon runkopelaajaksi. Hän on loistava joukkuepelaaja sekä myös erittäin tunnollinen harjoittelija. Lujan laukauksen omaava Rinor on puolustuspäässäkin erinomainen pelaaja. Monipuolisena pelaajana Karaca antaa valmennukselle paljon mahdollisuuksia ja häneltä voidaan odottaa hyviä tehoja.

Rinor on ominaisuuksiltaan täydellinen futsalpelaaja ja nöyränä kaverina ihanteellinen vahvistus ryhmään. Nyt hän pääsee jälleen täysillä mukaan futsaliin ja hymyilevä pallotaituri ihastuttaa varmasti monesti futsal-liigan maalikoosteissa. Olen todella tyytyväinen kun saan Rinorin jälleen mukaan jengiin. Manageri Ihalainen.

Joonas Reijonen 21v on futsaljuniorikoulun kasvatteja. Hän aloitti futsaluransa 2015-2016 C15 futsal-lligassa ja kasvanut liigaryhmään P17 ja P19 nuorten liigajoukkueiden kautta. Ensimmäiset liigaottelut (7) Joonas pelasi kaudella 2020-2021. Hän on myös valmentanut tyttö- sekä naisjoukkueita SoVossa ja ollut tärkeässä roolissa futsalin eteenpäin viemisessä seurassa. "Reksi" antaa aina kaikkensa futsalin eteen ja on yritteliäs sekä periksiantamaton pelaaja. Tilaisuuden tullen aina valmis tulemaan kehiin ja tekemään parhaansa.

Joonas elää ja hengittää futsalista. Tätä intohimoa tarvitaan kaikilta nuorilta pelaajilta ja kiinnostus valmennusta kohtaan tekee hänestä arvokkaan pelaajan Voimalle. Manu pyyhe pukukopissa on ainut miinus ! Manageri Ihalainen