Sopimukset 2024 - 2025

28.6.2024

Valdrin Seferi jatkaa SoVossa vastuuvalmentajana kaudella 2024 - 2025. Valtsu on pukenut Sovo paidan päälle jo ensi kerran kaudella 2015 - 2016. Välillä kentänkin puolella taitojaan esittänyt pelaaja-valmentaja on ollut yksi iso osatekijä SoVon noususta Futsal-liigan kärkiryhmään. Hän on ollut kaikilla neljällä kerralla mukana kun SoVo on selviytynyt liigan välieriin ja voittanut kaksi sm-pronssia, Final Four 2017 sekä Nordic Futsal Championship 2017 mestaruudet. Yhdestä suuresta SoVo legendasta voidaan siis Valtsun kohdalla puhua.

Hän on viime kaudet keskittynyt valmennukseen ja saanut kolmen kauden aikana Sovossa paljon positiivisia asioita aikaiseksi. Pelaaja läheisenä valmentaja Valtsu antaa taitaville yksilöille vapautta ja luovuuttaa toteuttaa itseään. Näin hän on saanut SoVon taikurit pelamaan joukkueena, joka kausi paremmin ja paremmin. Viime kauden välieräpaikka tästä hyvänä esimerkkinä.

Valtsulla on myös tärkeä rooli joukkueen kasaamisessa ja uusien pelaajien rekryssä. Nuorten pelaajien mahdollisuus päästä koittamaan taitojaan liigatasolla on yhteinen tavoite Seferillä sekä manageri Ihalaisella. Yhdessä jo vuosia erinomaisesti toiminut yhteistyö SoVon taustalla saa jatkoa ja lupaa odottaa menestystä jälleen Somerolla!

Sovo legenda Valdrin Seferi