Sopimukset 2024 - 2025

18.7.2024

SoVon voimakaksikko Valmir Seferi ja Antti Korhonen jatkavat Somerolla tulevalla kaudella. Parivaljakko on joukkueen ehdoton tukipilari puolustuksessa ja molemmat omaavat hurjan vasurin minkä ansiosta ovat alati vaarallisia erikoistilanteissa vastustajille.

Valmir Seferi toimi viime kaudella joukkueen kapteenina ja hän otti myös johtavan pelaajan paikan joukkueessa. Kaksi viimeistä kautta pelkästään futsalin panostanut Vallu on joukkueen johtava pelaaja. Pohjapelaajana hänen fyysinen vahvuus ja taito pallon kanssa tekevät Vallusta liigan eliittiä pelipaikallaan. Hyvänä esimerkkinä nuorille pelaajille hänellä on myös tärkeä rooli kasvattaa uusia pelureita SoVossa liigakentille. Vaivojen kanssa koko viime loppukauden taistellut Vallu on saanut paikat loman aikana kuntoon ja tulinen vasuri puhuu jälleen tehokkaasti monarilla!

Antti Korhonen on toinen tärkeä lenkki SoVon pelimuodostelmassa. Atleettinen ja erittäin urheilullinen Antti antaa joukkueelle paljon mahdollisuuksia niin puolustus kuin hyökkäyspelaamisessa. Hänen vasemman jalan laukaus tunnetaan ja pelätään koko valtakunnassa. Antti on myös viimeiset puolitoista kautta keskittynyt pelkästään futsaliin ja siten hän on välttänyt aikaisempina vuosina vaivanneita loukkaantumisia. Maju-valmennuksen kiinnostuksen kohteena muutaman vuoden jo ollut Korhonen, voidaankin laskea top 5 pelaajien joukkoon Futsal-liigassa. 

Vallu Seferi pohjapelaajien päällikkö!
Antti Korhonen atleettinen nro 19.