Sopimuksia

24.8.2021

Viime kaudella EBK:sta siirtyneet Eldar Mehinovic ja Ruj Jovanovic-Hyvärinen jatkavat Sovossa tulevalla liigakaudella. Raamikas pohjapelaaja Mehinovic saapui Somerolle helmikuussa aivan siirtoajan lopussa ja ehti osoittaa muutamassa liigaottelussa potentiaalia kehittyä liigapelaajaksi. Tällä kaudella odotetaan "Elen" läpimurtoa liigaparketeilla. Kokenut Ruj on nyt myös vuoden verran päässyt testamaan liigavauhtia. Nyt on "Open" näytön paikka tulevalla kaudella.

Nuorten pelaajien kasvattaminen liigatasolle jatkuu myös tällä kaudella vahvana. Liigajoukkueen rinkiin on nostettu:

Jaakko Toivonen (s.2003) Salosta, joka on U19 maajoukkueryhmässä mukana. Joonas Reijonen (s.2002) Salo ja Jasper Joosela (s.2005) Somero.

Kolmikko täydentää mv Joel Salonen (s.2003), Vilho Ståhlström (s.2003) ja Elmeri Andersson (s.2003) nuorten pelaajien kaartia. Heitä tullaan näkemään myös Lops Yj:n paidassa U19 ja U17 liigoissa, sekä SoVon reservijoukkueissa.

Manageri/valmentaja Ihalaisen mukaan, 2-3 uutta pelaajaa on tulossa vielä näytille. Sekä joukkueseen liittyy syksyn aikana kaksi tai kolme tuttua liigapelajaa. Heidän sopimuksistaan myöhemmin lisää.