SoVo - Akaa Futsal

12.3.2023

SoVo - Akaa Futsal 3-8 (2-5)

SoVo ei pystynyt haastamaan siipirikkoisena vahvaa Akaa Futsalia. Vieraat ottivat pelin lopullisesti haltuunsa toisella jaksolla ja voittajasta ei lopulta ollut epäselvyyttä. Sovo olisi tarvinnut ehdottomasti pelikiellossa olleita Gezim Vocaa ja Muslim Markhiyevia. Loppuviikon flunssan kanssa taistelleet Arber Istrefi sekä Nevzat Mustafa jouduttiin riskilläkin peluttamaan, kun rinki alkoi käydä todella ohueksi. 

Avausjaksolla SoVo pystyi vielä hyvin haastamaan Akaata, mutta helpohkot maalit kostautuivat kotijoukkueelle. Pedron "ripari" osuma ja Kasper Kankaan komeat kaukovedot olivat täysin torjuttavissa. Vielä jakson lopulla kaksi heikkoa pelaamista omassa päässä, maksoivat viiden maalin takaiskut. SoVo pystyi luomaan hyviä tilanteita Akaan maalille ja saldona kaksi osumaa kaukolauksista. Kovat minuutit pelanneet ja hyvin joukkuetta koko pelin kannatelleen Antti Korhosen sekä Valmir Seferin vedoista. Rinor Karacan ohjauksen kautta syntyi SoVon avausmaali. Lisäosumatkaan eivät olleet kaukana, kun Arber Istrefin yritykset kävivät sisätolpassa sekä maaliviivoilla. Lähellä oli myös Karacan toinen maali vapaapotkussa, mikä näytti jopa olleen viivan toisella puolella. Toisella jaksolla Akaa ratkaisi lopulta ottelun Markus Rautiaisen kahdella hyvällä yksilösuorituksella. Turhankin helposti SoVo puolustuksen avituksella. Loppu 10 minuuttia olikin sitten pelailua ja maalipaikkoja avautui kumpaankin päätyyn. Vallu Seferi onnistui vielä kertalleen läpiajosta sekä Akaan Dusan Milojevic hyvällä laukauksella.

SoVosta erityismaininta erittäin pirteästi esintyynelle Vilho Ståhlströmmille. Armeijan harmaissa palveleva Vilho oli todella positiivinen näky kentällä, vaikka harjoitus/pelituntuma oli aivan minimaalinen. Niko Rikkiläkin oli mies paikallaan maalissa toisen jakson, vaikka hänelläkin oli taukoa vaivojen takia.

Tänään olisi tarvittu kaikki terveenä kentälle, että olisi päästy haastamaan tosissaan Akaata. Meiltä vaaditaan ykkösmiehet kentälle ja täydellistä onnistumista, jotta voidaan taistella voitosta kärkijengejä vastaan. Nyt tähdätään kahden viikon aikana siihen, että saadaan kaikki palaset loksahtamaan paikalleen. Silloin on nähtävä parasta SoVoa kentällä, jotta pelit jatkuisivat huhtikuussakin. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Valmir Seferi 2+0

Antti Korhonen 0+2

Rinor Karaca 1+0

Arber Istrefi 0+1

Paras pelaaja:

Antti Korhonen

Parhaat Kasper Kangas ja Antti Korhonen. Otteluemäntä Anne Pasuri Agro-Tilit Oy