SoVo Futsal - Fc Kemi

16.10.2022

SoVo Futsal - Fc Kemi 2-8 (2-4)

Pohjoisen vieraat antoivat kylmää kyytiä tänään kotijoukkueelle. Fc Kemin maajoukkuekaksikko Tuukka Pikkarainen (5+1) ja Vesa Lilja (1+2) rankaisivat tylysti SoVoa virheistä. Itse ottelu oli erittäin vauhdikas ja nähtiin laadukas futsal-liiga kamppailu. Paljon syntyi myös kovia kontaktitilanteita, vaarallisia ulostuloja sekä epäselviä käsivirheitä. Ihan aina tuomarikaksikko ei pysynyt pelin tempossa mukana ja kumpikin joukkue oikeutetusti hieman "lämpeni" tuomioista.

Avausjaksolla SoVo vielä kuroi vieraiden 0-2 karkumatkan kiinni, Gezim Vocan kovilla laukauksilla. Toinen tuli 10m rp, vieraiden virhetilin täyttyessä. Jakson viimeiset kaksi minuuttia olivat sysimustia kotijoukkueelle. Ensin hyökkäyspäässä turha rike ja Pikkarainen kiittää 10m rp taululle 2-3. Kirsikkana kakun päälle ajassa 19.44 Mustafa imaisi Pikkaraisen sutaisun omaan maaliin. Toisen jakson alussa kotijoukkue jälleen lahjoitti Kemille maaliin, kun jäätiin viittoilemaan käsivirhettä mitä vieressä seisonut erotuomari ei havainnut. Pelin lopullinen niitti tuli, kun jälleen SoVo hukkasi pallon kohtalokkaasti omassa päässä. Tehomies Pikkarainen kumarsi jälleen ja pisti taululle 2-6. Tämän jälkeen kotijoukkue painoi rajusti päälle, mutta Kemin brassivahti Capral oli ohittamaton. Hän kruunasi upean pelinsä vielä osumalla tyhjään maaliin, kun SoVo haki ylivoimalla kavennusta. Tylyt loppunumerot 2-8 tyhjiin taiteli kukapa muu kuin Tuukka Pikkarainen.

SoVosta tänään positiiviset esiintymiset: Gezim Vocalle ja Oskari Hietaselle. Kaksikko jaksoi raataa molemmissa päissä ja olivat hyviä fyysissä kamppailuissa.

Harmittaa tosi paljon, kun lahjoitettiin voitto Kemille. Kovalla prosentilla "punaiset" meitä sitten koulutti. Pelitapahtumiin nähden numerot eivät todellakaan kerro koko totuutta, mutta kovat pelit voittaa se joukkue mikä vähiten tekee virheitä. Hyvä veskaripeli ja raudanluja ammattilainen pohjapelaajana, siinä Kemi oli meitä edellä. Maalipaikkoja meilläkin oli pistää peli vielä tiukaksi, mutta tänään ei uponnut. Kovavauhtinen ja fyysinen ottelu, taisi olla tuomareillekin vaikea viheltää. Manageri Ihalainen