Sovo Futsal vahvistuu

22.10.2023

SoVo Futsal on kiinnittänyt kolme uutta pelaaja liigaryhmään: Blend Doroci 21v, Adonis Sfishta 20v ja Altin Pllana 22v.

Blend Doroci oli jo viime kaudella mukana, mutta harmillinen loukkaantuminen vei hänet pois pelikentiltä moneksi kuukaudeksi. Blend ehti pelata 14 liigaottelua, joissa hän viimeisteli 7 maalia. Hän oli joukkueen tehokkain pelaaja, kun verrataan tehtyjä pisteitä peliaikaan nähden. Blend tuo ryhmään kaivattua maalintekovoimaa ja pallollista nopeutta ylöspäin.

Adonis Sfishta ja Altin Pllanalta löytyy futsaltaustaa Vantaan Futsal Seurasta (VFS), jota he olivat nostamassa täksi kaudeksi etelän futsal-kakkoseen. Yhden entisen SoVo pelaajan kautta tuli tiedusteluja, olisiko mahdollista ottaa kaverukset näytille liigajoukkueseen. Kolmen viikon treenijakson aikana he vakuuttivat taidoillaan ja asenteellaan valmennuksen. Kumpikin pelaaja on sopeutunut todella hyvin porukkaan ja ovat motivoituneita kehittymään futsal-pelaajina.

Blendiltä odotetaan heti kaivattuja tehoja hyökkäyspäässä ja hän on meille tärkeässä roolissa joukkueessa. Varmasti menee pari peliä tottua liigavauhtiin, mutta maalintekotaitoa sekä nälkää tältä nuorelta taikurilta löytyy roppakaupalla. Adon sekä Altin tryout jakso sujui mallikkaasti ja kaksikosta paistoi kova tahto pelata liigatasolla. Nyt kun joukkueessa on pientä loukkia muutamilla pelaajilla, on heillä oiva mahdollisuus päästä näyttämään taitoja liigaparketeilla. Manageri Ihalainen.



Adonis, Blend sekä Altin SoVo family.