SoVo Futsal - Vieska Futsal

23.10.2022

SoVo Futsal - Vieska Futsal 6-9 (3-5)

Sama kaava näyttää toistuvan SoVon kotiotteluissa. Hyvin pysytään pelissä mukana 30 minuutille asti ja taistellaan tosissaan voitosta. Sitten pelien loppuun karmeita virheitä ja vastustajat kiittää. Sunnuntain ottelussakin SoVolla oli montakin tilaisuutta ottaa karkumatkaa, mutta omat virheet kostautuivat jälleen. Avausjaksolla annettiin kunnia kahdesti Vieskan maalivahti Tomicille, helppojen maalien muodossa. Toinen vielä ajassa 19.59, minkä tuomarit tulkitsivat niin että pallo voi lentää heitosta sekunnissa maaliin (ennen summerin ääntä) ja maalivahtia voidaan "torpata" hyppytilanteessa.

Toisella jaksolla SoVon tulivoimainen kolmikko Gezim Voca, Arber Istrefi ja Vilho Ståhlström pitivät kotijoukkueen pelissä mukana aina 33 minuutille asti. Sen jälkeen omat puolustuspään virheet maksoivat pisteen. Vieskan Gutierrez ja Bello rankaisivat näistä armotta. Vieraiden Väinälä saa kiittää paljon tätä kaksikkoa hattutempustaan. Tomic veti pidemmän korren Rikkilästä maalivahtien taistossa, vaikka muutama maali hänellekin livahti turhan helposti.

Rikkinäinen kaksi viikkoa sairastelujen takia näkyi pelissä selvästi. Muutaman tärkeän pelaajan tippuminen viime hetkellä, lisäsi vielä haastetta. Niin pelaat kuin harjoittelet sanotaan. Näillä maalimäärillä pitäisi voittaa pelit, mutta liikaa tulee vielä karmeita virheitä. Pelillisesti pärjätään hyvin ja se on positiivinen asia. Virheet saadaan varmasti minimoitua ja sen eteen tehdä töitä. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Gezim Voca 3+1

Arber Istrefi 1+3

Vilho Ståhlström 1+0

Rinor Karaca 1+0

Valmir Seferi 0+1

Blend Doroci 0+1

Paras pelaaja:

Ståhlström

Varoitukset:

Voca 

Istrefi

Valdrin Seferi

P.Korhonen

J.Ihalainen

Hattutempun tehneet  Juho Väinälä ja Gezim Voca.