Topv - SoVo

8.1.2023

Topv - SoVo 4-1 (1-1)

Tornion nuoret pelaajat näyttivät mallia SoVon aneemiselle ryhmälle, miten hyvällä taisteluilmeellä otetaan tulosta. Mergim Bushi johdatti joukkuettaan monivuotisia pelikavereita vastaan esimerkillisesti. SoVolta puuttui vastaava pelaaja kentältä, joka olisi herättänyt joukkueen taistelemaan pisteistä.

Ottelun maalit syntyivät hyvien kuvioiden päätteeksi, vaikka kotijoukkueen viimeistä maalia tyhjiin edelsi selvähkö pallon rajanylitys. SoVo piti palloa enemmän ottelussa, mutta avauspelaaminen oli todella saamatonta. Vastahyökkäyksetkin päättyivät turhan usein huolimattomiin syöttövirheisiin. Topv pelasi viisasti koko ottelun, teki tarvittavista paikoista maalit ja puolusti joukkueena nöyrästi johtonsa loppuun asti. 

Sovosta ainoastaan mv Niko Rikkilä sekä Antti ja Pyry Korhonen pääsivät omalle normaalitasolle. Kentältä paistoi turhautuneisuutta ja haluttomuutta SoVo pelaajilta. Topv kiitti ja otti ansaitusti kolme pistettä.

Torniossa ei olisi tarvittu ihmetekoja voiton eteen, mutta en tiedä miksi jengiltä ei löytynyt yhtään tunnetta kentällä. Tässä ei enää käsien levittelyt ja selitykset auta. Muutoksia tulla näkemään seuraavaan otteluun ja tällaista esitystä en tule hyväksymään. Manageri Ihalainen.

Tilastot:

Blend Doroci 1+0

Valdrin Seferi 0+1

Paras pelaaja:

Niko Rikkilä

Varoitukset:

Gezim Voca

Valdrin Seferi

Guri Qerimi

SoVon palkitut Antti Korhonen ja Niko Rikkilä.