Jalkapallo

Seuran tavoitteena on tarjota kaikille jalkapalloa harrastaville tasonsa mukaista toimintaa, harrastelijoille harrastustoimintaa ja kilpajoukkueille mahdollisuus edetä tasonsa mukaisiin sarjoihin. Haluamme mahdollistaa jalkapallon harrastamiseen niin pelaajana, valmentajana, erotuomarina kuin seura-aktiivinakin.

Paikallisuus on meille tärkeää ja haluamme, että mahdollisimman moni pysyy jalkapallon parissa koko ikänsä. Seuran toiminta perustuu vapaaehtoisuuteen ja pyrimme pitämään harrastuksen mahdollisimman edullisena.

Olemme mukana Suomen Palloliiton ja LähiTapiolan yhteistyössä järjestämässä futisstartti ohjelmassa, jonka tarkoituksena on tuoda seurat ja perheet lähemmäksi toisiaan heti harrastuksen alussa. Tavoitteena on tehdä jalkapallosta niin kiva ja merkityksellinen harrastus, että se voi pysyä mukana lapsen ja perheen arjessa läpi elämän.

Lisää tietoa futisstartti sivuilla.

SoVo jalkapallo somessa: