Erityisjalkapallo

Keväällä 2023 käynnistämme erityisjalkapallojoukkueen toiminnan, joka on suunnattu eri tavoin tukea liikkumiseensa tarvitseville nuorille ja aikuisille, jotka ovat kiinnostuneita jalkapallosta.

Harjoitteluvuoro on keskiviikkoisin 1.3.2023 alkaen klo 17-18 Joensuun koulun liikuntasalissa (os. Heikintie 35, Somero). Oman huoltajan tai avustajan toivotaan olevan mukana ainakin ensimmäisellä kerralla. Harjoitukset siirtyvät tekonurmelle, kun kenttä aukeaa ja silloin ajankohta muuttuu.

Osallistujilta peritään seuramaksu 30 eur/vuosi, joka sisältää jäsenmaksun, shortsit ja sukat. Omalla nimellä varustettu paita maksaa lisäksi 29 eur.

Ilmoittautuminen 26.2.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella.

Lisätiedot

Mika Kokkinen / kokkinen.miksu@gmail.com / 040 730 9016 (ensisijaisesti sposti/viesti)

Raila Hakamäki / raila.71hakamaki@gmail.com

Ilmoittautuminen erityisjalkapallojoukkueeseen 26.2.2023 mennessä

Kuvaus- ja julkaisulupa: Seuran harjoituksissa ja tapahtumissa otettuja kuvia voidaan käyttää seuran tiedottamisessa ja markkinoinnissa niin printtimediassa kuin digitaalisestikin.

Kun lähetät ilmoittautumisen, sähköpostiisi tulee automaattinen vahvistusviesti lähettäjältä yhdistysavain.fi. Tarkista myös roskapostikansio.