SoVo P15 joukkueella voitokas sarja-avaus

6.6.2021

6.6.2021 Turku, Yläkenttä TN,  TPK Sininen - SoVo  5-9  (3-5)

SoVo P06 joukkue aloitti P15 Kolmosen pelit sunnuntaina 6.6. Turussa yläkentällä. Helteisellä säällä vastaan asettui kotijoukkue TPK sininen. Peli alkoi räväkästi ja molempiin päihin tehtiin maaleja, osa maaleista meni vähän helpolla puolustuksen virheistä, mutta muuten peli oli suht tasaista. Ensimmäisen jakson loppuun SoVo sai vielä pari maalia lisää ja tauolle siirryttiin 3-5 johtoasemassa.

Toisellä jaksolla kotijoukkue yritti kuroa SoVon etumatkaa kiinni, mutta aina kun TPK teki maalin, niin hetken päästä SoVo kävi vastahyökkäyksellä kuittaamassa sen. Erikoistilanteiden puolustaminen oli SoVolla vaikeaa ja suurin osa vastustajan maaleista tulikin kulmapotkuista. Muuten SoVo puolusti loppuun asti johtoa ja kävi vielä tekemässä pari maalia lisää. Loppulukemat SoVolle 5-9.

SoVo maalintekijät: Micky Enqvist 4, Akseli Hakamäki 3, Oliver Helenius 2

Kokoonpano ottelussa: Ilmo Nokka (mv), Sebastien Galuszka, Markus Veikkola, Nuutti Vartemaa, Eero Lehtinen, Oliver Helenius, Markku Aaltonen, Aimo Kurvinen, Frans Fonsell, Atso Pätäri, Veeti Salo, Leevi Salo, Martti Kanasuo, Akseli Hakamäki ja Micky Enqvist.