Suviheinäturnaus 2021

Jalkapallon perinteinen Suviheinaturnaus pelattiin viikonloppuna 9. - 10.7.2021 Someron urheilukentällä todella helteisessä säässä. Varsinkin lauantaina aurinko hemmotteli pelaajia sekä yleisöä kun lämpötila nousi 30 asteen paikkeille. Perjantain ja lauantain välisenä yönä ukkoskuuro hoiti kentän kastelun ja nurmikko oli todella hyvässä kunnossa. 

Miesten sarjan voittoon nousi tänä vuonna salolainen Mad Cows. He kaatoivat finaalissa somerolaisen Kyljyksen. Mad Cows on kokenut porukka ja pitkään ollut jo mukana näissä karkeloissa. Finaaliottelu on tasainen ja varsinainen peliaika päättyi 0-0, joten voittaja ratkaistiin rankkareille. Niissä Mad Cows oli parempi 3-2. Monet turnauksen pelit olivat tasaisia ja useassa jatkopelissä voittajat ratkaistiin rangaistuspotkukilpailulla.

Naisten sarjassa oli tänä vuonna 6 joukkuetta mukana ja finaalissa kohtasivat somerolaisjoukkueet Hurmaavat Kimalaiset ja Promille. Näistä jälkimmäinen eli Promille nousi finaalin voittoon 2-1numeroin ja pääsivät näin poksauttamaan kuohujuomat voiton kunniaksi,  Hurmaavat Kimalaiset hienosti hopeasijalle.

Miesten sarjan komeimman maalin teki Arttu Akkanen ja parhaasta torjunnasta vastasi AC Burarumin maalivahti. Naisten sarjassa hienoin maali meni Aada Pynniselle ja parhain torjunta Hurmaavien Kimalaisten maalivahdille. Paras asu & fani palkinto meni Herrasmiesjuopoille.


Onnittelut voittajille ja kiitoksia kaikille mukana olleille!Miesten sarjan voittaja Mad Cows:

Naisten sarjan voittaja Promille: